Home » Актуелности » ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТЕЊЕ

Радно време у Центру за социјални рад општине Ириг, након укидања ванредног стања, се одвија редовно, пет радних дана у недељи, од понедељка до петка са радним временом од 07.00 до 14.30 часова.

Запослени су дужни да за време рада поштују здравствене препоруке о мерама заштите за време трајања проглашене епидемије болести Ковид-19 (у непосредном контакту са странкама/корисницима коришћење заштитних рукавица и маски и обезбеђивање физичке дистанце, редовно коришћење дезинфекционих средстава при уласку у зграду радног места-дезобаријере, средства за дезинфекцију и прање руку и др.).

Корисници услуга су такође у складу са овим препорукама, дужни да поштују ванредне мере током трајања ризика од ширења KОВИД вируса (мерење температуре, маске и рукавице приликом уласка у Центар, физичка дистанца и остало)

Ради поштовања прописаних мера заштите моле се корисници да предност дају комуникацији путем телефона и интернета како бисмо избегли већи број контаката у Центру.

Телефон  и имeјл адреса који су доступни грађанима у периоду од 07.00-14.30 часова, радним данима су: 022/2462-750; имејл: irig.pcsr@minrzs.gov.rs